Huur de mooiste vakantiehuizen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Blog

Een vliegvakantie Toscane? Zo ga je met het vliegtuig naar Toscane


Je wilt naar Toscane met het vliegtuig? Wat een geweldig idee. Hoe kan je het beste bepalen vanaf welk luchthaven je gaat vliegen en waar je met een vliegtuig in Toscane naartoe gaat? Hoe verplaats jij je bij aankomst in Toscane. Kan je bij de luchthaven overnachten als jouw vliegtuig laat aankomt in Toscane?

Lees meer

Autovakantie Toscane? Dit zijn de 5 mooiste dorpen tijdens jouw rondreis


Als je van plan bent om een rondreis per auto door Toscane te maken dan kan je hier alvast lezen over de 5 mooiste dorpen in Toscane. Cetona met zijn smalle historische straatjes, over een schilderij van Madonna in Suvereto, het autovrije dorp Pitigliano, de witte rozen in Montescudaio en Anghiarim met zijn tientallen meters hoge stadsmuren.

Lees meer

Vakantiehuizen te huur

RelaxHomes is een gespecialiseerde website in het verhuur van vakantieaccomodaties. In alle vrijheid brengen we u in rechtsreeks in contact met de eigenaars van vakantieaccommodaties of via het aanbod van onze partners.

Aanbod van verschillende accommodaties
U kunt een ruime keuze aan vakantieaccommodaties terugvinden.  Daarnaast kunt u vakantieaccommodaties selecteren op verschillende criteria zoals: zwembad, faciliteiten, locatie, type huis, aantal personen, huisaccommodatie enz… Kortom, een selectie gericht op uw voorkeur en interesses.

Eenvoudig zoeken
Dankzij de verschillende zoekfuncties, wordt het terugvinden van een geschikte vakantieaccommodatie kinderspel. U kunt alle vakantieaccommodaties zoeken via de kaart of via de uitgebreide zoekfuncties. Veel succes !