Huur de mooiste vakantiehuizen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Blog

Catalonië: Méér dan strand en Barçelona

Vele mensen nemen de auto richting Catalonië. Veelal om zijn talloze stranden te bezoeken. Echter het binnenland herbergt ook heel wat mooie pareltjes. Hieronder ziet u enkele bezienswaardigheden in Catalonië en plaatsen waar het zeker eens de moeite is om een tussenstop te maken.

Lees meer

Vakantiehuizen te huur

RelaxHomes is een gespecialiseerde website in het verhuur van vakantieaccomodaties. In alle vrijheid brengen we u in rechtsreeks in contact met de eigenaars van vakantieaccommodaties of via het aanbod van onze partners.

Aanbod van verschillende accommodaties
U kunt een ruime keuze aan vakantieaccommodaties terugvinden.  Daarnaast kunt u vakantieaccommodaties selecteren op verschillende criteria zoals: zwembad, faciliteiten, locatie, type huis, aantal personen, huisaccommodatie enz… Kortom, een selectie gericht op uw voorkeur en interesses.

Eenvoudig zoeken
Dankzij de verschillende zoekfuncties, wordt het terugvinden van een geschikte vakantieaccommodatie kinderspel. U kunt alle vakantieaccommodaties zoeken via de kaart of via de uitgebreide zoekfuncties. Veel succes !

Relaxhomes netwerk