Huur de mooiste vakantiehuizen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Blog

De 5 mooiste plaatsen van de Ardennen

Wie de Ardennen zegt, heeft het over natuur en rust. Het is een streek die jaarlijks veel toeristen trekt uit België en andere landen. Je kan er volledig tot rust komen, maar ook heel wat activiteiten doen. En die mix maakt van de Ardennen een toplocatie om op reis te gaan.

Lees meer

De mooiste 5 dorpen van de Provence

De Provence, gelegen in het zuiden van Frankrijk, herbergt één van de mooiste dorpen van Frankrijk. Wij geven een overzicht van de 5 mooiste dorpen in de Provence dewelke je zeker moet gezien hebben tijdens je vakantie.

Lees meer

Vakantiehuizen te huur

RelaxHomes is een gespecialiseerde website in het verhuur van vakantieaccomodaties. In alle vrijheid brengen we u in contact met de eigenaars van vakantieaccommodaties. RelaxHomes werkt niet als tussenpersoon, is geen immokantoor en zal daarom geen commissie ontvangen bij verhuur van vakantieaccomodaties. Op die manier zal de originele verhuurprijs een pak goedkoper zijn dan de meeste georganiseerde touroperators of reisbureau’s.

Aanbod van verschillende accommodaties
U kunt een ruime keuze aan vakantieaccommodaties terugvinden.  Daarnaast kunt u vakantieaccommodaties selecteren op verschillende criteria zoals: zwembad, faciliteiten, locatie, type huis, aantal personen, huisaccommodatie enz… Kortom, een selectie gericht op uw voorkeur en interesses.

Eenvoudig zoeken
Dankzij de verschillende zoekfuncties, wordt het terugvinden van een geschikte vakantieaccommodatie kinderspel. U kunt alle vakantieaccommodaties zoeken via de kaart of via de uitgebreide zoekfuncties. Veel succes !