Huur de mooiste vakantiehuizen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Blog

Waar dichtbij op vakantie tijdens de herfstvakantie?

Jaarlijks is de eerste vakantie van het schooljaar de Herfstvakantie. Voor schoolgaande jeugd is het dan uitkijken naar een leuke locatie om de vakantie te spenderen. Thuis zitten is niet echt een optie, dus waarom niet dichtbij op vakantie gaan? Denk maar aan België, Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje... Voldoende keuze, toch?

Lees meer

Vakantiehuizen te huur

RelaxHomes is een gespecialiseerde website in het verhuur van vakantieaccomodaties. In alle vrijheid brengen we u in contact met de eigenaars van vakantieaccommodaties. RelaxHomes werkt niet als tussenpersoon, is geen immokantoor en zal daarom geen commissie ontvangen bij verhuur van vakantieaccomodaties. Op die manier zal de originele verhuurprijs een pak goedkoper zijn dan de meeste georganiseerde touroperators of reisbureau’s.

Aanbod van verschillende accommodaties
U kunt een ruime keuze aan vakantieaccommodaties terugvinden.  Daarnaast kunt u vakantieaccommodaties selecteren op verschillende criteria zoals: zwembad, faciliteiten, locatie, type huis, aantal personen, huisaccommodatie enz… Kortom, een selectie gericht op uw voorkeur en interesses.

Eenvoudig zoeken
Dankzij de verschillende zoekfuncties, wordt het terugvinden van een geschikte vakantieaccommodatie kinderspel. U kunt alle vakantieaccommodaties zoeken via de kaart of via de uitgebreide zoekfuncties. Veel succes !